Samtale kort

Go’ Samtale – Styrk de nære relationer!

Prøv vores samtalekort med flotte illustrationer og lettilgængelige spørgsmål om livets store og små spørgsmål. Hjælper den gode samtale på vej!

Go’ Samtale er forskellige lækre produkter, skabt som hjælp til mere nærvær og forståelse i vores nære relationer. Prøv vores samtalekort med flotte illustrationer og lettilgængelige spørgsmål om livets store og små spørgsmål. Hjælper den gode samtale på vej!

ELSK – Samtalekort til parforholdet – snakspil

ELSK – Samtalekort til parforholdet – snakspil

At holde samtalen i gang igennem livet, er en kunst i parforholdet, som ofte kommer bagerst i køen efter alt det praktiske.

At holde samtalen i gang igennem livet, er en kunst i parforholdet, som ofte kommer bagerst i køen efter alt det praktiske. ELSK er et sæt samtalekort til at sætte gang i de meningsfulde samtaler mellem dig og din partner. Stil hinanden spørgsmål som: Hvad kunne du have lyst til at bruge mere tid på? Hvad faldt du for

Samtalekort om det vigtige i livet – Stine Buje

Samtalekort om det vigtige i livet

Samtalekort – 75 spørgsmål om det vigtige i livet · Hvad er du taknemmelig over i dit liv? · Hvad har været de største vendepunkter i dit liv? · Hvornår har du …

Med 75 spørgsmål om det vigtige i livet får du hjælp til at starte samtaler, der bringer dig tættere på dine nærmeste.

Af Lou Noire – Samtalekort til kærestepar – Bog & idé

Samtalekort til kærestepar af Lou Noire | Bog & idé

22. jun. 2020 — Med de romantiske samtalekort kan I lære hinanden endnu bedre at kende. På skift trækker I et af de kærlige og personlige spørgsmål.

Samtalekort til kærestepar (bog) af forfatteren Lou Noire | Lydbøger | LÆR HINANDEN ENDNU BEDRE AT KENDE!Uanset om I lige har mødt hinanden eller været kærester i en evighed, er der stadigvæk ting, I ikke ved om hinanden. Med de

Samtalekort til kærestepar – Lou Noire

Med de romantiske samtalekort kan I lære hinanden endnu bedre at kende. På skift trækker I et af de 100 kærlige og personlige spørgsmål. Læs spørgsmålet højt, …

Et sjovt spil for kærestepar, der gerne vil lære hinanden endnu bedre at kende. Med 100 romantiske, kærlige og personlige spørgsmål.

Samtalespil for Venner, Familie og Parforholdet – Lad os Spille

Samtalespil for Venner, Familie og Parforholdet – Hurtig Levering

Hos Lad os Spille elsker vi samtalespil med samtalekort. Mest af alt fordi man lærer hinanden godt at kende og skaber gode stunder, samt nærvær med hinanden. Et …

Samtalespil bruges ofte sammen med venner, familie eller din partner – få meningsfulde og sjove samtaler med samtalespil. ✔️Fragt fra 29 kr.

Go’ samtale – samtalekort Brætspil – Pricerunner

Spil. Go Samtale Parforhold Samtalekort. Go’ Samtale Par spillet er 90 smukt illu. Mere. 436 kr.

Sjove samtalespil for venner og familie – Billig fragt – Legebyen

Samtalespil – Sjove samtalespil for venner og familie – Billig fragt

På denne side finder du Legebyens store udvalg af samtalespil og samtalekort. Denne type spil er blevet vældig populære her i Danmark, igennem de senere år.

Hos Legebyen.dk forhandler vi legetøj og børnemøbler til piger og drenge! Køb legetøj og børnemøbler i høj kvalitet fra kendte mærker. Fri fragt over 499 kr.

Samtalekort: 75 spørgsmål om det vigtige i livet (spil, dansk)

Samtalekort: 75 spørgsmål om det vigtige i livet (spil, dansk) af Stine Buje

Samtalekortene bliver brugt af veninder, som ønsker at knytte endnu stærkere bånd. De bliver brugt af kærester, som ønsker at bringe nye emner op i samtalerne.

Samtalekort: 75 spørgsmål om det vigtige i livet (spil, dansk) – Forfatter: Stine Buje – Forlag: Buje – VNR: 5700002193919

Keywords: samtale kort