Power bi kursus københavn

Power BI kursus | 4D A/S i København | Stort udbud af kurser

Vi er specialister i Business Intelligence kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Power BI kurser, der passer til dit niveau og dine …

Vi er specialister i Business Intelligence kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Power BI kurser, der passer til dit niveau og dine behov og ambitioner.

Power BI kursus – introduktion. Afholdes i København, Aarhus …

Power BI kursus – introduktion. Afholdes i København, Aarhus og Kolding

9. dec. 2022 — På Kapacitys introduktionskursus lærer du at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik – samt designe Power BI …

Kapacitys Power BI kursus er perfekt, hvis du vil lære at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

Kursus i Power BI Sådan får du liv i dine data – Inspari

Power BI Kursus | Opkvalificer dine Power BI kompetencer

Vores kurser i Power BI bliver primært afholdt i Aarhus eller København. Det skyldes, at vi er bosat i begge byer, og begge vores kontorer rummer lækre og lyse …

Formålet er at give en dybdegående indsigt i de mange muligheder, som Power BI giver inden for business intelligence. Tilmeld dig kursus i Power BI.

Power BI Grundlæggende – Teknologisk Institut

Bliv fortrolig med Power BI på 3-dage | Klik her

På kurset lærer du, hvordan du opbygger en effektiv datamodel med data fra forskellige datakilder, samt hvordan du visualiserer og analyserer disse i Power BI- …

Kurset dækker både Desktop til at oprette rapporter og Service til at distribuere rapporter til andre. Tilmeld dig her.

Power BI kursus i Aarhus og Kbh – Små hold (max. 5 pers.)

I løbet af vores Power BI kursus vil du få praktisk erfaring med at beregne measures og kolonner med DAX, arbejde med datamodellering, beregnede måltal, …

Bliv introduceret til Power BI og lær at importere data. Få praktisk erfaring med at opsætte dine egne professionelle rapporter.

Power BI og DAX | Kursus | IDA

Kursus. Power BI og DAX. Lær at strukturere, modellere og analysere data på tværs af datakilder, så du hurtigt kan skabe unikke indsigter i dine data.

Lær at strukturere, modellere og analysere data på tværs af datakilder, så du hurtigt kan skabe unikke indsigter i dine data.

Power BI kursus – Små hold (max 8 pers) – Officekursus.dk

Vælg blandt 6 forskellige Power BI kurser. Tag et Power BI kursus i København el. Aarhus, eller få et kursus afholdt i dit firma med 1-12 deltagere.

Oversigt over Power BI-undervisning

Oversigt over Power BI-undervisning | Microsoft Power BI

Lær nye færdigheder med Microsoft Power BI-træning. Vores metode med praktisk, styret undervisning hjælper dig med at lære Power … Se samlinger med kurser …

Lær nye færdigheder med Microsoft Power BI-træning. Vores metode med praktisk, styret undervisning hjælper dig med at lære Power BI og nå dine mål.

Power BI kursus – Et analyse- og dataværktøj til organisationen

Tag et kursus i Power BI og lær, hvordan du nemt og hurtigt kan indsamle, håndtere og visualisere data. Kurser i Power BI er for alle. Læs mere her.

Dynamiske rapporter med Microsoft Power BI – Djøf

Dynamiske rapporter med Microsoft Power BI | Djøf

Lær at udarbejde dynamiske og brugervenlige rapporter i Microsoft BI. Få hands-on-træning på Djøfs kursus.

Keywords: power bi kursus københavn