Facebook 25 venner

Nej, Facebook viser dig ikke kun opslag fra de samme 25 …

Nej, Facebook viser dig ikke kun opslag fra de samme 25 venner | Tjekdet

8. nov. 2021 — Facebook viser dig IKKE kun opslag fra de samme 25 venner. Har du også set dette opslag på Facebook om en ny algoritme. som betyder, …

“Nogle af jer har måske bemærket, at opslagene i jeres nyhedsflow har ændret sig: Vi ser kun opslag fra de samme 25 venner igen og igen. Vi ser kun 10% af opslagene. LIDT KEDELIGT! Det er fordi Facebook har ændret algoritme.”

Nej! Facebook viser dig IKKE kun opslag fra de samme 25 …

Nej! Facebook viser dig IKKE kun opslag fra de samme 25 venner

“Facebook har udvalgt 25 af de venner, som du nu kun ser opslag fra,” forlyder det i et opslag, der lige nu deles massivt på det sociale medie.

TjekDet – Det er noget vås! “Facebook har udvalgt 25 af…

3. nov. 2021 — Et svindelopslag er igen i omløb. Det påstås, at du kun ser opslag fra de samme 25 venner på Facebook. Det er en ‘hoax’ – altså svindel.

Nej, Facebook viser dig ikke kun opslag fra de samme 25 …

Nej! Facebook viser ikke kun opslag fra de samme venner – MereMobil.dk

12. aug. 2018 — 25 venner på Facebook. Så få er der nok ikke mange af os, der har på det sociale medie. Et opslag, der er gået viralt, påstår dog, at du kun …

Et svindelopslag er igen i omløb. Det påstås, at du kun ser opslag fra de samme 25 venner på Facebook. Det er en ‘hoax’ – altså svindel.

Nej! Facebook viser ikke kun opslag fra de samme venner

20. dec. 2022 — På Facebook optræder jævnligt opslag, hvor netop ordene ‘kopier’ og ‘del’ indgår. … og et om, at du ser de samme 25 venner i dit feed.

Har du også delt dette Facebook-opslag? Det er det rene fup

Falsk opslag spreder sig med lynets hast: Er du (også) hoppet i fælden?

11. aug. 2018 — Rygter, om at Facebooks algoritme kun lader dig se opdateringer og … Rygtet går helt nøjagtig på, at du kun bliver eksponeret for 25 eller …

Det virker ikke. Så kort kan det siges.

Falsk opslag spreder sig med lynets hast: Er du (også) hoppet …

Vedholdende Facebook-rygte om ‘DINE’ venner er ikke sandt | BT Viralt – www.bt.dk

Hver gang der er kommet en ny annoncetype har der været et mindre ramaskrig fra brugere, der mener at deres privatliv bliver invaderet af Facebooks annoncer, …

Rygter, om at Facebooks algoritme kun lader dig se opdateringer og nyheder fra 26 af dine venner, har svirret på det sociale medie i månedsvis.

Vedholdende Facebook-rygte om ‘DINE’ venner er ikke sandt

Nu skal Facebook igen handle om dine venner – Online markedsføring @ Bondtofte & Co en del af Obsidian Digital

30. aug. 2018 — Vanvittig mange deler nå en kjedemelding som sier at du skal få se 25 av dine facebook venner mye mere enn før.

Nu skal Facebook igen handle om dine venner – Bondtofte & Co.

SVINDEL – Facebook 25 venne kjedemelding –

Mange deler nå en kjedemelding om at du facebook har en ny algoritme. Du må poste en kjedemelding for å endre algoritmen eller? Stemmer nå det?

Keywords: facebook 25 venner, nej facebook viser ikke kun 25